top of page

Snitter

Tradisjonelt har snitter lenge spilt en rolle når man ønsker noe mer enn det hverdagslige. Uansett om det er noe som skal feires eller om det er til andre høytidelige anledninger så er det viktig at det er mat som blir satt pris på. Vi legger vekt på dette og tilbereder alt på vårt kjøkken. Vi serverer snitter på hjemmelaget fersk loff. 

Ved normal bespisning beregnes 5 snitter per person. De mest tradisjonelle snittene består ofte av reker, roastbiff, røkelaks. karbonade og brie. Hos oss står dere imidlertid fritt til å komponere sammensetningen selv hvis ønskelig.

IMG_0208.JPG

Allergener:

gluten(gl), skalldyr(sk), egg(eg), fisk(fi), peanøtter(pe), soya(so), melk(me), nøtter(nø)

selleri(se), sennep(sen), sesamfrø(ses), svoveldioksid og sulfitter(sv), lupin(lu), bløtdyr(bl)

 

bottom of page